Kansainvälinen palvelu

Kansainvälisen palvelun avulla toteutamme humanitaarista ja sivistyksellistä toimintaa maailmanlaajuisesti. Edistämme kansojen välistä yhteisymmärrystä ja rauhaa.

Kansainvälisen palvelun kaksi merkittävää osa-aluetta Klaukkalan klubissa ovat Nuorisovaihto ja Lääkäripankki. Nuorisovaihdon alasivut löytyvät valikosta Toiminta-otsikon alta.

 

Lääkäripankin osalta tämä tarkoittaa osallistumista Rotaryn Lääkäripankin toimintaan klubimme jäsenen Juhani Brodkinin avulla, sillä hän on jäsenenä Suomen Rotaryn Lääkäripankin (Rotary Doctor Bank Finland, RDBF) johtoryhmässä ja koordinaattorina kansalaisjärjestö (Non-Governmental Organisation, NGO) -projektissa Tansaniaan.

 

Tässä lyhyt esittely Rotary Lääkäripankista Suomessa

RDBF_2.9.2015

 

Kansainvälinen toiminta tulee esille myös siinä, että jokainen rotari on tervetullut osallistumaan mihin tahansa maailman rotariklubin kokoukseen eli matkustaessaan voimme tutustua paikalliseen kulttuuriin myös tällä tavalla.

 

Klubimme on myös lähettänyt 1990-luvun alussa Group Student Exchange (GSE) -ryhmän USA:an tutustumaan kahdeksi viikoksi paikallisiin yrityksiin ja palveluihin. Ryhmiin kuuluu yleensä 6-8 ammattilaista, jotka pääsevät tutustumaan omaan toimialaansa toisessa maassa.

Vastaavasti olemme toimineet isäntinä ryhmille Brasiliasta ja USA:sta.

Facebook
Twitter
Follow by Email